Македонското издание МКДенес публикува материал, с който си присвои Димитър Бербатов,

...
Македонското издание МКДенес публикува материал, с който си присвои Димитър Бербатов,
Коментари Харесай

Скандален материал в Северна Македония: Двама македонци ни поразиха в Скопие, нарекоха Бербатов - Митко македонеца

Македонското издание  " МКДенес " разгласява материал, с който си присвои Димитър Бербатов, Кирил Десподов и Радослав Кирилов. Според изданието тримата са македонци. 
Прочетете още
" Факт: Двама МАКЕДОНЦИ поразиха МАКЕДОНИЯ в Скопие ", гласи заглавието на " МКДенес ". Като претекст се показват рождените места на двамата български национали - Десподов е от Кресна, а Кирилов - от Симитли. " Без да оспорват националното си възприятие, те прелестно знаят, че по етнос са македонци, както и техните баби и дядовци, родени в пиринския завършек на Македония. За похлупак Димитър Бербатов - родом от Благоевград - е наименуван Митко Македонеца. " Македонците постоянно са били и ще бъдат мощ във футбола ", написа още изданието. 

То обаче не стопира до тук и споделя, че Бербатов също е македонец, тъй като е роден в Благоевград. 

Радослав Кирилов изведе отлично Кирил Десподов, който пък осъществя единственото попадение при триумфа с 1:0 в Скопие в понеделник. 

Преди дуела почитателите на Северна Македония освиркаха българския химн, а от самото начало ситуацията беше враждебна, а играчите на домакините влизаха извънредно остро и непрекъснато предизвикаха националите. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР